Vikingen

Brf Vikingen är en trevlig oas i Husby. Föreningen som är från 1974 består av fyra gårdar med grönytor, gräsmattor, grillplatser samt många sittmöbler. Ett nybyggt varmgarage med tvättplats och en ytparkering med 100 platser. En del av våra boende flyttade in redan när husen byggdes, vilket är ett mycket gott tecken på ett lugnt och harmoniskt boende med nöjda medlemmar. Följ oss gärna på Facebook.

Bostadsrättsföreningen Brf Vikingen är en ekonomisk förening. Den bildar en egen ekonomisk enhet med medlemsvald styrelse som ansvarig för verksamheten. Vi får hjälp med bokföring och ekonomisk administration och teknisk- och fastighetsförvaltning av Spetsudden AB. 

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Tromsö nr 1–5, Stavanger nr 1, Kv Lofoten nr 2 i Stockholms kommun belägna på Stavangergatan 4–46, Lofotengatan 9–43, Narviksgatan 3–19, samt kvartersgården Vikingen på Narviksgatan och ett daghem på Lofotengatan 43 och ett fritidshem på Lofotengatan 39–41.

Föreningen omfattar 556 lägenheter, ett daghem/lekskola, ett fritidshem och ett parkehus med 300 uppställningsplatser, samt ytparkering med 100 parkeringsplatser

När du köper en bostadsrätt blir du medlem i en bostadsrättsförening. Dina månadsavgifter går till föreningens gemensamma ekonomi som ska täcka yttre underhåll av fastigheterna, driftskostnader som värme, vatten och el med mera.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer