Akalladalen

Vårt radhusområde består av 176 stycken par- och radhus i västra Akalla och ligger 12,5 km nordväst om Stockholms centrum och gränsar till Järvafältets- och Hansta naturreservat. Samfälligheten sköter om området mellan husen, fjärrvärmen, garagen med mera. Området ligger nära både tunnelbana,buss och vidsträckta friluftsområden.

Kommunikationerna till området är goda med både tunnelbana och en mängd bussförbindelser. Denna hemsida administreras av styrelsen för Akalladalens Samfällighetsförening. Avsikten med hemsidan är att ge information om aktuella händelser i radhusområdet och dess omgivningar.

Informationen är främst avsedd för dem som bott länge i området och de som är nyinflyttade, men är även tänkt för dem som är intresserade av att köpa hus här. Hemsidan görs helt med frivilliga och obetalda krafter, så kostnaderna för föreningen är mycket små. Sidorna görs med en enkel layout som skall vara lätt att läsa och ganska snabb att ladda ner . De innehåller inga häftiga bildspel och animeringar som tar lång tid att ladda ner.

Ansvarig utgivare är ordföranden i Samfälligheten.Webmaster är Dennis Westin som är medlem av styrelsen. Sidan är skriven på ett sådant sätt att det fordras minst version 4 av webläsarna Internet Explorer eller Netscape.

Förhoppningsvis är du som bor i området så intresserade att du kommer med förslag på hur hemsidan kan förbättras för att passa dig bättre.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer